Hashimoto workshop

Időpont: 2024.02.23. 10-15h 

Helyszín: Zárt Facebook csoportban élő bejelentkezés keretein belül (az előadás diasorát előre odaadom, így az alapján tudod majd nyomon követni)

Hashimoto workshop

consulting

Manapság egyre több embert (főként nőt) érint valamilyen pajzsmirigy probléma, amin belül a Hashimoto Thyreoiditis a vezető egészségügyi kihívás.

A nyugati orvoslás jelenlegi álláspontja szerint ez egy gyógyíthatatlan betegség és az egyedüli kezelési mód, amivel az állapotot konzerválni tudják az a hormonterápia Letrox, Euthyrox, L-Thyroxin, esetleg Syntroxine segítségével.

Tény, hogy a gyógyszeres kezelés segíthet a tünetek enyhülésében, vagy akár a fogyási célod elérésében, viszont nem magát a gyökérokot kezeli, hanem csak a tüneteket.

Ezzel szemben bizonyos életmód és táplálkozásbeli változtatásokkal elérhető az állapot javulása, vagy, egyes esetekben akár a probléma megszűnése is, tehát akár vissza is fordítható a folyamat, amennyiben valaki valóban jól akar lenni és hajlandó ezért időt és pénzt áldozni az életéből!

Ebben tudok én segíteni neked, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb utat, amin együtt haladva el tudjuk érni a célodat és végre nem kell tovább szenvedve élned a mindennapjaidat!

Tudom, hogy nem csak beképzeled a tüneteket, én is átmentem ezen és engem se értett meg senki! Ne törődj bele, hogy ezzel együtt kell élni! Van kiút és én meg is mutatom neked azt!

A videóban (amit itt is meg tudsz nézni) szereplő időpont csak tájékoztató jellegű, az aktuális workshop időpontról a leírásban tudsz tájékozódni!

Miben tud neked segíteni a workshop?

A kezedbe adom a tudást ahhoz, hogy hogyan legyél végre újra igazán jól!

Milyen eredményeket érhetsz el a tanultak következetes betartásával?

Milyen esetekben javaslom neked a wokshopot?

Miről fog szólni a workshop?

Hogyan fog felépülni a workshop?

2×120 perc elméleti és gyakorlati anyagrész (15 perc szünettel)

45 perc kérdezz-felelek (illetve ami nem fér bele, azt utána külön írásban megválaszolom!)

A workshop ára: 24.990ft

Ha bármi probléma merülne fel, akkor írj nekem Facebook Messengeren, Gergely Regina néven találsz meg itt: Facebook profilom linkje

A csoportba itt tudsz csatlakozni, de csak fizetés után fogom elfogadni a részvételi kérésedet :
Csoport linkje

Visszajelzések a workshoppal kapcsolatosan

Gyakran Ismételt Kérdések

A worshop díja egyszeri 24.990ft.

Facebook profil, pdf formátum kezelésére alkalmas eszköz (telefon, tablet, laptop, számítógép), internetelérés, nyugodt környezet, valamint toll és papír a jegyzeteléshez.

Kamera és mikrofon nem szükséges, a kérdéseket írásban tudod feltenni az élő közvetítés közben vagy után.

A worshop zárt Facebook csoportban fog zajlani élő bejelentkezés keretein belül, amihez a diasort pdf formátumban letölthetővé fogom tenni a Facebook csoportban.

A csoportba itt tudsz belépni: link. A csoportba beengedni csak akkor foglak, ha befizetted a worskhop díját!

Bankkártyás fizetéssel van lehetőség a workshop díját fizetni a csomag megrendelésével, majd a számlát automatikusan meg fogod kapni e-mail-ben.

Ha élőben ott leszel, tudsz kérdezni, de ha mégse tudsz jelen lenni, akkor vissza tudod majd nézni és utólag is fel tudod tenni a kérdésedet kommentben és pedig válaszolni fogok rá!

A kurzus 16 hetes és sokkal bővebben kifejtem az egyes témaköröket, valamint recepteket és egyéb irásos anyagokat is kapsz az egyes témkörökhöz, ott lassabban a saját tempódban tudsz haladni, emellett a Médium és Prémium, valamint Prémium Extra csomagok esetén lehetőséged van velem konzultálni is, tehát jobban személyre tudjuk szabni az elveket!

(A workshop után is van lehetőséged egyéni konzultációra jönni hozzám, ha szeretnéd, hogy jobban rád szabjuk az elhangzottakat!)

A worskhop ennek egy tömör kivonata, ahol egy képet kapsz róla, hogy merre indulj el, átbeszéljük, hogy mit mivel helyettesíthetsz, viszont recepteket és konkrét étkezéseket nem kapsz hozzá.

Nem. A worshop elején el fogom mondani, hogy miket érdemes megnézetni és amennyiben szeretnéd, hogy ezt átbeszéljük, akkor arra egyéni konzultáció keretein belül van lehetőséged, amire a naptár segítségével tudsz időpontot foglalni.

Emellett a javasolt laborok listáját megtalálod a Vedőpajzs a pajzsmirigyednek program menüpont alatt is.

A worksop tartalmaz táplálékkiegészítő ajánlást (beszerzési forrás megjelölésével együtt), illetve adok meg egyéb alternatív élelmiszert, amik kényelmi termékek és segíthetnek bizonyos alapanyagok helyettesítésében.

Viszont semmit nem kötelező megvásárolni, tehát nincs semmi egyéb kötelező költség, csupán opcionális lehetőségek!